CE FRUMOASĂ E FIICA lui Mugur Mihăescu! Uite unde şi-a făcut apariţia, alături de tatăl ei | FOTO

Publicat in National 08 Mai 2014 6386 ori
Google+ WhatsApp
CE FRUMOASĂ E FIICA lui Mugur Mihăescu! Uite unde şi-a făcut apariţia, alături de tatăl ei | FOTO
CE FRUMOASĂ E FIICA lui Mugur Mihăescu! Uite unde şi-a făcut apariţia, alături de tatăl ei | FOTO

Premiera filmului "#Selfie" a fost prilej pentru multe vedete să păşească pe covorul roşu. Printre ele şi Mugur Mihăescu, actorul venind însoţit de fiica sa, Ivona.

 

 


Ivona este o frumuseţe de fată la cei 15 ani ai săi şi a atras toate privirile la eveniment. Fiica lui Mugur Mihăescu, fostul comic devenit om de afaceri, a ajuns la premiera filmului ţinându-şi tatăl de mână. Deşi frumuşica adolescentă e la fel de glumeaţă şi de pusă pe şotii ca tatăl ei şi ştie poantele acestuia din emisiuni, ea nu este tentată de lumea filmului sau a teatrului.

 

"Eu nu vreau să fiu actriţă la fel ca tata. Şi nici tata nu vrea. Acum studiez la profil de biologie, dar pe viitor vreau să fac ASE-ul", a declarat Ivona, care este eleva unui liceu de top din Bucureşti.

 

 
 

"#Selfie", prima comedie cu şi despre tineri lansată în ultimii ani pe marile ecrane, are toate şansele să creeze isterie în rândul tinerilor aşa cum a făcut şi pelicula "Liceenii" la finele anilor '80. Printre vedetele prezente la premieră se numără Andreea Esca şi soţul ei, Alexandre Eram, Amalia Enache, Oana Pellea, Smiley, Codin Maticiuc ("Poponeţ"), Mircea Solcanu.


http://static2.libertatea.ro/typo3temp/pics/mugur_mihaescu_fiica_d2eea75a05_wk.jpg

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.